Om Instab


INSTAB AB.

Företaget har funnits sedan 1989 och sysslade mest med inspelningsutrustning för telefonväxlar. Kundsegmentet var då mest Sjukhus, brandförsvar och larmcentraler.  INSTAB var generalagent för AIT Records Ltd som tillverkade telefonloggningsutrustning och radarinspelningsutrustning. Företaget importerade även avlyssningsutrustning och även utrustning för detektering av avlyssning och övervakning.

Under början av 90 talet blev företaget mer inriktat på installation av säkerhetsutrustning. Där huvudprodukterna var inbrottslarm, passagesystem  och Tv övervaknings system. Kunderna var i huvudsak industri och företag.

-Vår målsättning med allt projekteringsarbete är kombinationen minimal störning av vardagsrutiner -maximal säkerhetsfunktion och kostnadseffektivitet.

 -Vi levererar säkerhetsteknologi av absolut högsta kvalitet, från projektering och komponenturval till installation och service.

-1 – 5 års garanti på levererade produkter, 10 års garanterad reservdelshållning på SSF godkända centralenheter för inbrottslarm.

-3 veckors kostnadsfri teknikerservice för slutjustering vid larminstallationer.

Comments are closed.